News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

Voor een Maastrichtse woning beheer groep hebben we hun nieuwe product een gezicht en inhoud gegeven.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed is een gerenommeerd concern met tal van vestigingen in het land. Onder meer actief en toonaangevend in de bouwsector.

European Synchrotron Radiation Facility

Het ESRF had een redesign nodig voor hun Plone-website. Ze kozen voor Atopia vanwege onze combinatie van disciplines - plone development én graphic design onder een dak. Atopia maakte een installeerbaar theme product voor ESRF.

 

Open source

Open source technologie is innovatief, kwalitatief hoogstaand en leveranciersonafhankelijk.

Open Source is meer dan een truc om goede software te krijgen. Open Source is een basishouding ten opzichte van technologie. Kenmerkende eigenschappen: openheid, innovatie, uitwisseling, samenwerking en vrijheid. Open Source projecten zijn ingebed in een gemeenschap van programmeurs, bedrijven en gebruikers die allemaal op hun eigen manier participeren.

Plone

Atopia implementeert het Plone Content Management Systeem (CMS). Plone draait in de ZOPE webapplicatie omgeving, een met J2EE vergelijkbaar platform voor webgebaseerde software. Dit zijn vitale open source projecten die wereldwijd commercieel ondersteund worden door grote partijen. Ook in Nederland vindt u naast Atopia diverse in Plone en Zope gespecialiseerde technologiebedrijven.

Hosting

Atopia levert integrale web oplossingen. Maar het is ook mogelijk uw website bij een andere hostingpartij onder te brengen.

Related content
Document Actions