News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

Voor een Maastrichtse woning beheer groep hebben we hun nieuwe product een gezicht en inhoud gegeven.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed is een gerenommeerd concern met tal van vestigingen in het land. Onder meer actief en toonaangevend in de bouwsector.

European Synchrotron Radiation Facility

Het ESRF had een redesign nodig voor hun Plone-website. Ze kozen voor Atopia vanwege onze combinatie van disciplines - plone development én graphic design onder een dak. Atopia maakte een installeerbaar theme product voor ESRF.

 

Visie

Het web is onbegrensd. En u?

Websites leggen de ziel van organisaties bloot. Dynamisch of slaperig? Soepele lijnen of conflicterende onderdelen? Duurzaam of haastwerk?

Kwaliteit

Mensen beoordelen organisaties op de kwaliteit van hun website. Om hoge verwachtingen te wekken en waar te maken, vraagt het web een serieuze plek in uw organisatie.

Oplossingen

Onze vraag is niet: wat wilt u met het web? Onze vraag is: wat wil het web van u? De specifieke kwaliteiten die uw organisatie rijk is, ontsluiten wij met technieken die maximaal bereik en superieur gebruiksgemak garanderen.

Proces

Atopia bundelt de krachten van ervaren web specialisten. We bieden een integrale oplossing: vormgeving, website bouw, maatwerk software en geavanceerde hosting opties realiseren wij in-house.

OSOSS: Open Source, Open Standards Software

Atopia werkt met open source technologie: robuust, veilig, innovatief en niet gebonden aan een specifieke leverancier. Technische implementatie strikt conform open standaarden verzekert u van een hoog nivo van afwerking, maximaal bereik, multi-platform compatibiliteit en toekomstvastheid.

Atopia weeft een flexibel web van open technologie om mensen met elkaar te verbinden.

Document Actions