News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

Voor een Maastrichtse woning beheer groep hebben we hun nieuwe product een gezicht en inhoud gegeven.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed is een gerenommeerd concern met tal van vestigingen in het land. Onder meer actief en toonaangevend in de bouwsector.

European Synchrotron Radiation Facility

Het ESRF had een redesign nodig voor hun Plone-website. Ze kozen voor Atopia vanwege onze combinatie van disciplines - plone development én graphic design onder een dak. Atopia maakte een installeerbaar theme product voor ESRF.

 

Kwaliteit

Atopia websites zijn gebruiksvriendelijk, compleet, flexibel, kostenefficient en van hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Onze websites worden gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en een professionele uitstraling. Het lichtgewicht projectmanagement zorgt voor duidelijkheid, flexibiliteit en kwaliteitsborging. De onderliggende technologie is robuust, veilig, innovatief en niet gebonden aan een specifieke leverancier.

Gebruiksvriendelijk

Atopia websites zijn gemakkelijk in gebruik en beheer. Goed doordachte navigatie en vormgeving creeeren een intuitieve gebruikerservaring. Beheer van de website is eenvoudig en op basis van het WYSIWYG principe (What You See Is What You Get).

U ziet meteen wat het resultaat is.

U kunt zonder kennis van de techniek zelf uw website beheren.

Compleet

Atopia implementeert het Plone Content Management Systeem (CMS).

Plone is een toonaangevend Open Source CMS met standaard zeer veel mogelijkheden op het gebied van tekstbewerking, layout, meertaligheid, fijnmazig toegangsbeheer en workflow management.

Honderden aanvullende componenten zijn daarnaast beschikbaar als aanvullende modules.

Flexibel

Elk bedrijf is anders. Om uw website optimaal te laten aansluiten op uw bedrijfsvoering, ontwikkelen wij maatwerk componenten waarin uw business logica tot uitdrukking komt. U combineert zo de eigenheid van specifiek op uw situatie afgestemd maatwerk, met het comfort en de robuustheid van een leidende standaardoplossing.

Document Actions