Personal tools
You are here: Home Oplossingen Campagne Week van de Vooruitgang
Document Actions
News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

Voor een Maastrichtse woning beheer groep hebben we hun nieuwe product een gezicht en inhoud gegeven.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed is een gerenommeerd concern met tal van vestigingen in het land. Onder meer actief en toonaangevend in de bouwsector.

European Synchrotron Radiation Facility

Het ESRF had een redesign nodig voor hun Plone-website. Ze kozen voor Atopia vanwege onze combinatie van disciplines - plone development én graphic design onder een dak. Atopia maakte een installeerbaar theme product voor ESRF.

 

Week van de Vooruitgang

— filed under:

De Week van de Vooruitgang is de Nederlandse versie van de European Mobility Week. In deze week worden wandelen, fietsen, openbaar vervoer, kritisch autogebruik en anders omgaan met mobiliteit gepromoot.

Week van de Vooruitgang

Dit jaar is de week in Nederland extra lang: van 14 t/m 22 september! Stichting LOAZ, een stichting ter bevordering van duurzame mobiliteit, is in Nederland de initiatiefnemer van de week.

Veel van de activiteiten die tijdens de Week van de Vooruitgang plaatsvinden, worden door gemeenten en burgers georganiseerd. Bij burgers kunt u denken aan de achterban van de deelnemende organisaties, maar natuurlijk ook aan buurtcomités, ouders van (basis)school kinderen of leden van milieucentra. Zij zijn voor een groot deel de spil die de Week van de Vooruitgang tot een succes weten te maken.

http://www.weekvandevooruitgang.nl

Oplevering: September 2008

Document Actions