News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

Voor een Maastrichtse woning beheer groep hebben we hun nieuwe product een gezicht en inhoud gegeven.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed is een gerenommeerd concern met tal van vestigingen in het land. Onder meer actief en toonaangevend in de bouwsector.

European Synchrotron Radiation Facility

Het ESRF had een redesign nodig voor hun Plone-website. Ze kozen voor Atopia vanwege onze combinatie van disciplines - plone development én graphic design onder een dak. Atopia maakte een installeerbaar theme product voor ESRF.

 

Gebruiksvriendelijk

Laat je doen wat je moet doen

Plone heeft een krachtige en complete editor met 'text formatting' en mogelijkheden om afbeeldingen en links in te voegen. Als je bekend bent met een office-programma of tekstverwerker, kun je meteen aan de slag.

Snelle zoekresultaten

Alle inhoud is direct vindbaar; zelfs Word-documenten en PDF-bestanden. Livesearch brengt alles binnen handbereik. Probeer het zoekveld op deze pagina voor een demo.

Ingebouwde beeldbewerking

Als je een afbeelding upload wordt deze automatisch geschaald naar verschillende formaten, klaar voor gebruik in je pagina. Geen Photoshop nodig.

Mooi in het pak

Plone is door middel van thema's eenvoudig vorm te geven. Het kan naadloos samengaan met uw bestaande vormgeving maar biedt ook de mogelijkheid voor een mooi nieuw jasje.

Lees verder → Krachtig

Document Actions