News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

Voor een Maastrichtse woning beheer groep hebben we hun nieuwe product een gezicht en inhoud gegeven.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed is een gerenommeerd concern met tal van vestigingen in het land. Onder meer actief en toonaangevend in de bouwsector.

European Synchrotron Radiation Facility

Het ESRF had een redesign nodig voor hun Plone-website. Ze kozen voor Atopia vanwege onze combinatie van disciplines - plone development én graphic design onder een dak. Atopia maakte een installeerbaar theme product voor ESRF.

 

Oplossingen

Atopia realiseert oplossingen op maat voor uiteenlopende website toepassingen.

PR en communicatie

Public relations en doelgroepcommunicatie. Projecteer een krachtig imago en communiceer open met uw netwerk.

Read More…

Onderwijs

Onderwijsinstellingen communiceren met diverse groepen nauw betrokkenen: leerlingen, docenten, ouders, belangstellenden. Atopia ontwikkelt portaal oplossingen om de diversiteit aan informatiestromen te bundelen in krachtige websites met eenheid van stijl.

Read More…

Cultuur portaal

Intensief bezochte sites die dagelijks ververst worden stellen hoge eisen aan afwerkingsnivo, technisch ontwerp, uitvoering en hosting voorzieningen.

Read More…

Dienstenloket

Klantvriendelijke baliefunctie in de vorm van een altijd en overal toegankelijke website. Verminder kostbare contactmomenten, verhoog klanttevredenheid en maak nieuwe vormen van dienstverlening mogelijk.

Read More…

Intranet en extranet

Een intranet of extranet ondersteunt het samenwerken binnen een organisatie of met geselecteerde externe partijen. Versterk de samenhang van uw netwerk.

Read More…

Campagne

Actief gedurende een korte periode, met een hoge piekbelasting.

Read More…

Document Actions