News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

Voor een Maastrichtse woning beheer groep hebben we hun nieuwe product een gezicht en inhoud gegeven.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed is een gerenommeerd concern met tal van vestigingen in het land. Onder meer actief en toonaangevend in de bouwsector.

European Synchrotron Radiation Facility

Het ESRF had een redesign nodig voor hun Plone-website. Ze kozen voor Atopia vanwege onze combinatie van disciplines - plone development én graphic design onder een dak. Atopia maakte een installeerbaar theme product voor ESRF.

 

Route 50Plus

— filed under:

Nieuws en informatie over vijftigplussers opsporen, ontsluiten en delen is de voornaamste doelstelling van Route 50Plus.

Route 50Plus

Op de nieuwe site www.route50plus.nl is deze doelstelling vertaald in een overzichtelijk vormgegeven kenniscentrum waarin nieuws is opgenomen uit meer dan 4000 nationale en internationale bronnen. Bovendien is er in het kenniscentrum een groot aantal publicaties te vinden over marketing, media, nieuwe producten en toekomst en trends met betrekking tot vijftigplussers.

Naast het kenniscentrum bevat de site een agenda met een overzicht van komende congressen, seminars en beurzen, een map Facts & Figures en een wegwijzer met contactgegevens van nationale en internationale organisaties. Route 50Plus.nl is een B2B site vooral bedoeld voor bedrijfsleven en pers maar interessant voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de allerlaatste ontwikkelingen binnen de 50pluswereld.

http://www.route50plus.nl

Oplevering: april 2008

Document Actions