Personal tools
You are here: Home Oplossingen Dienstenloket Woningburo Maastricht
Document Actions
News
WMM Staytoday

WMM Staytoday

Voor een Maastrichtse woning beheer groep hebben we hun nieuwe product een gezicht en inhoud gegeven.

Ter Steege Vastgoed

Ter Steege Vastgoed is een gerenommeerd concern met tal van vestigingen in het land. Onder meer actief en toonaangevend in de bouwsector.

European Synchrotron Radiation Facility

Het ESRF had een redesign nodig voor hun Plone-website. Ze kozen voor Atopia vanwege onze combinatie van disciplines - plone development én graphic design onder een dak. Atopia maakte een installeerbaar theme product voor ESRF.

 

Woningburo Maastricht

— filed under:

Webloket voor woningzoekenden in Maastricht maakt het mogelijk via het web in te schrijven en te reageren op aangeboden woningen.

Woningburo Maastricht

Voor het Woningburo Maastricht maakt de website een betere service naar de klanten mogelijk, terwijl door ingebouwde foutcontroles en verminderde behoefte aan persoonlijke ondersteuning de werkdruk in de backoffice drastisch gereduceerd is. De site werd binnen enkele maanden door meer dan 85% van de klanten gebruikt in plaats van andere kanalen (papier, telefoon). De ook door ons gebouwde, vergelijkbare site van de Woningwinkel Haarlem maakte het mogelijk, een verdubbeling van het aantal klantcontacten te verwerken zonder personeelsuitbreiding.

http://www.woningburo-maastricht.nl

Oplevering: 1999, 2004

Document Actions